tisdag 26 juli 2011

The Voice

fick äntligen tummarna ur, ja ni vet vad, och ringde till Carema, då visar det sig att min doktor såklart ska ha semester och hon kontaktar mig v.33 eller vad det var, typiskt.
men jag ska nog ringa vc imorgon, läste om lite saker på nätet inatt när jag ändå inte kunde sova och fått lite idéer så nu ska jag bara få en doktor till att tycka samma som mig, men det ska nog gå bra! :) skulle egentligen tagit mer ner till stan, men tror jag väntar ett par timmar till, ska ner och ha hundmat till macke, han kan inte äta lillans light-mat :) haha.

såg färdigt dom sista avsnitten av 90210 (den nya) igår, så nu var säsong 3 också avklarad, och fick lite smått panik för hur det sluta och ville se mer, mer, meeeer!
så in snabbt på google och YES, det kommer en säsong till, happy face! :)
men vad ska jag kolla på tills dess? tips på en bra serie tack, som där inte bara är 3 - 4 avsnitt att få tag på, för det ser jag på en kväll.

ska nog iallafall ta mig en titt på The Voice, det vi nu ska ha en motsvarighet till i Sverige, antar att det är True Talent, men den amerikanska versionen har jag sett snuttar av och Christina Aguilera skulle vara domare? :)

nej nu ska jag slänga upp fötterna på soffan efter långrundan i den kvava värmen med doggsen till Oprah eller nej kanske inte, ännu en repris, när ska man få se finalveckan? vafan!
macke verkar förresten vara lite bättre idag, men kunde inte ens locka i han lite mat, men när jag var vakna innan var han totalt överlycklig så lite framsteg. :)

2 kommentarer: